Oskar Andermo

Oskar Andermo grundade Strategic Tech Coaching och är en coach, talare och utbildare som hjälper sina kunder att anpassa sig till framtiden. Han har levt och arbetat globalt under 20 år, inklusive 13 år i Dubai. Oskar är nyfiken på sambandet mellan teknik och människor och tror på livslångt lärande. Han har certifikat inom coaching, mental träning, positiv psykologi och framtidsstudier och kombinerar sin nyfikenhet med sin erfarenhet som säljare, chef och entreprenör i små och stora organisationer. Oskar startade podden Strategic Tech Coaching 2017 och har intervjuat ledande tänkare inom ledarskap, självledarskap och framtid.

”Är du stressad och överväldigad? Du är inte ensam. Många chefer kämpar med arbete-privatliv-balans, svåra samtal och effektivt ledarskap. Där kan coaching hjälpa. Coaching med mig ger dig det stöd du behöver för att hantera utmaningar och må bättre. Med många års erfarenhet hjälper jag människor att nå framgång i karriären.”

Mer information:

www.chikara-consulting.com

www.oskarandermo.com

www.strategictechcoaching.com